لینک باکس وبلاگ پر بازدید ترین لینک باکس ایران و لینک باکس منتخب
لینک باکس وبلاگ پر بازدید ترین لینک باکس ایران و لینک باکس منتخب
![]() |
![]() |
|
سجاد ( سه شنبه 87/2/24 :: ساعت 10:55 صبح)
Phone book ( دفترچه تلفن ) تا 1000 نام قابل ذخیره در دفترچه تلفن هستند اما تعداد شماره های وارد شده نباید بیشتر از 2500 تا باشد. یعنی با اینکه برای هر نام 5 شماره مختلف را می توان ذخیره کرد ولی در کل این تعداد شماره ها نباید بیشتر از 2500 باشند. به علاوه برای هر نام اطلاعات دیگری نیز مثل آدرس، ایمیل، شماره IM و ... می توان اضافه کرد. البته می توان فیلدهای لازم را فقط اضافه کرد و فیلدهای دیگر در لیست Contactها دیده نخواهد شد. Contact ها را می توان بر اساس نام یا نام خانوادگی مرتب کرد.
برای هر Contact می توان رنگ یا عکس بخصوصی را در نظر گرفت که در زمانیکه این شماره با شما تماس بگیرد تصویر و زنگ بخصوص اعمال خواهند شد. تاریخ تولدها توسط Organizer تنظیم خواهند شد. در منوی تنظیمات و تب Calls می توان به اطلاعات قیمت و زمان مکالمه دسترسی داشت. در این قسمت مدت زمان کل مکالمات، مدت زمان آخرین مکالمه و مدت زمان کل شماره های گرفته شده توسط گوشی ثبت می شوند.
Entertainment ( سرگرمی ) عکس ها و فایل های موسیقی در این منو قرار دارند. توسط برنامه Music DJ که بسیار جالب است می توان زنگ موبایل طراحی کرد.
Video DJ نسخه پیشرفته Music DJ است. در اینجا نه تنها می توان فایل های موسیقی را ویرایش کرد بلکه تصاویر علامت هایی را نیز می توان به آنها افزود نتیجه نهایی یک فایل ویدئویی از نوع 3GP است. برنامه Photo DJ نیز برای طراحی و ویرایش عکس ها است که البته کاربرد خاصی ندارد.
Remote Control ( کنترل از راه دور ) با این ویژگی که در تمام گوشی های سونی اریکسون وجود دارد می توان وسایل دیگر را از طریق بلوتوث کنترل کرد. صداها را می توان توسط DictaPhone ضبط کرد. می توان از این طریق Voice tag هایی را ضبط و برای استفاده های بعدی ذخیره کرد. مکالمات را نیز می توان بدون هیچ محدودیت زمانی و از طریق منوی Contact ضبط کرد.
Games ( بازی ها ) گوشی دارای سه بازی است: Extreme Air Snowboard ( بازی های زمستانی)، Gountlet Multiply (بازی مبارزه ای) و Worms Forts 3D (بازی قدیمی معروفی که محبوب بیشتر کاربران است)
Organizer در این قسمت بسیاری از برنامه های پرکابرد وجود دارند که یکی از آن ها Calender یا تقویم است. سه حالت برای دیدن اتفاقات تقویم داریم: هفتگی، ماهیانه یا اتفاقات امروز. در حالت امروز، لیستی از رویدادها یا یادداشت ها دیده می شوند و در حالت های هفتگی یا ماهیانه روزها یا زمان های خاص به رنگ متفاوت دیده می شوند. برای رویدادهای مختلف می توان عنوان خاصی در نظر گرفت و نیز reminder آن را برای زمان خاصی مشخص کرد.
To do listیا لیست کارهایی که باید انجام شوند بسیار ساده پیاده سازی شده و دو نوع دارد: تنظیم Reminder یا تنظیم برای انجام مکالمه. برای قسمت تقویم یک جستجوگر نیز وجود دارد که با وارد کردن عبارت مورد نظر تمام رویدادهایی که شامل آن عبارت باشند را مشخص می کند.
انتقال اطلاعات و برنامه های زمانی مشخص از طریق اینفرارد و نیز بلوتوث امکان پذیر است. کافیست روز، ماه یا هفته مورد نظر را انتخاب و ارسال کنیم. می توان این برنامه را به تلویزیون از طریق اینفراد منتقل کرد.
Notes ( یادداشت ها ) امکان ذخیره متن البته با محدودیت طول در اینجا هم وجود دارد. اولین کلمه ای که وارد می شود به عنوان نام متن در نظر گرفته می شود و این همیشه خوب نیست چون نام متن باید نشان دهنده محتوای متن باشد.
Alarm clock برای تنظیم ساعت در اینجا 5 انتخاب مختلف داریم که هر کدام را به طور جداگانه می توان برای روزهای خاصی از هفته تنظیم کرد. علاوه بر زنگ خاص که برای هر کدام از انتخاب ها در نظر گرفته می شود، می توان تصویر کوچک و متن کوچکی را نیز به آن نسبت داد که زمانیکه زنگ به صدا در می آید آن تصویر و متن نیز روی صفحه دیده می شوند.
Organizer 04
Stopwatch/Countdown در این قسمت نیز همه چیز به صورت استاندارد است. Countdown شمارش معکوس و Stopwatch کار کرونومتر را انجام می دهد. در گوشی قسمتی برای ذخیره کدها و اطلاعات محرمانه وجود دارد. به علاوه ماشین حساب استاندارد نیز وجود دارد.
برنامه Worldtime یا ساعت جهانی نیز در این منو وجود دارد.
Connectivity ( اتصالات ) کلیه تنظیمات ارتباطی گوشی اعم از WAP، GPRS و بلوتوث در این جا صورت می گیرد. همه تنظیمات اولیه که وجود دارد، استاندارد بوده و به خوبی عمل می کند و نیازی به تغییر دادن آن نیست. بلوتوث این گوشی نسخه 2.0 و دارای EDR است.از همین منو می توان به صورت محلی یا به صورت راه دور تنظیمات همزمان سازی را انجام داد.
این گوشی پروفایل HID که از طریق آن می توان PC یا وسایل دیگر را از راه دور کنترل کرد، را داراست، پروفایل های بلوتوث زیر در گوشی وجود دارند: Dial – up Networking Profile * برای اتصال Dial up به شبکه Generic Access Profile * Generic Exchange Profile * Push Profile * Serial Port Profile * Hands free Profile * Synchronization Profile * Basic Imaging Profile * File Transfer Profile * HID Profile * Sync ML OBFX Binding * JSR-82 Java API * A2DP * |